Kosor nema sreće s kadrovima: Glasnogovornik Ministarstva dao otkaz i pijan skrivio prometnu nesreću

Kosor nema sreće s kadrovima: Glasnogovornik Ministarstva dao otkaz i pijan skrivio prometnu nesreću
MARKO MARINIĆ bio je glasnogovornik Ministarstva Jadranke Kosor tek 10 dana kada je, navodno bez ikakva obrazloženja, dao otkaz. Iste večeri Marinić je pijan skrivio prometnu nesreću, piše Novi list.

Marko Marinić bio je novinar Ferala i Hrvatskog slova, a navodno je prije nekoliko godina bio član SDP-a. Kako ga SDP nije htio postaviti za pomoćnika ministra branitelja, Marinić je otišao u HDZ gdje je postao jedan od najbližih suradnika Jadranke Kosor u zagrebačkom HDZ-u, a neko vrijeme obavljao je dužnost tajnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prije otprilike dva tjedna Kosor ga je imenovala glasnogovornikom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, piše Novi list. Činilo se da se dobro snašao, no tada je ministrica Kosor na svom stolu pronašla papir na kojem je pisalo da podnosi otkaz iz osobnih razloga.

U četvrtak 9. travnja, Marinić je sve normalno odradio bez ikakvih naznaka da će isto poslijepodne dati otkaz. Ministarstvo nije moglo dati nikakve druge informacije o Mariniću, samo je ministrica izjavila kako je on zaista dao otkaz, piše Novi list dodajući kako su došli do informacije da je Marinić očekivao i neko mjesto u stranci, a kada mu je postalo jasno da neće biti ništa od toga, dao je otkaz i u Ministarstvu.

Iste večeri oko 20 sati, tada već bivši glasnogovornik Ministarstva, skrivio je lakšu prometnu nesreću i to u alkoholiziranom stanju zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola. U nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je pričinjena šteta na automobilima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara