Kramarić: LS predlaže stvaranje slavonskoga gospodarskog lobija

VUKOVARSKA Liberalna stranka (LS) predložila je danas osnivanje slavonskoga gospodarskog lobija kako bi se zaštitili slavonski gospodarski interesi.

U slavonskom gospodarskom lobiju bili bi gospodarstvenici čije uspješno poslovanje koče administrativne zapreke, loši i nedorečeni zakoni, istaknuo je u Vukovaru na konferenciji za novinare gradskog ogranka LS-a potpredsjednik stranke Zlatko Kramarić.

Pozvao je slavonske gospodarstvenike da podupru taj LS-ov prijedlog jer, kako je kazao, ´jedino ako su složni u svojim zahtjevima mogu izboriti povoljniji položaj u državnoj gospodarskoj politici´.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik gradskog LS-a i Vukovarsko-srijemske županije Josip Dufek rekao je da ´LS ne obećava da će zaposliti stotine tisuća radnika niti dovesti strane ulagače sa stotinama milijuna dolara, ali može pokrenuti zamašnjak koji će u bliskoj budućnosti sve to i ostvariti´.

Dodao je kako je prijedlog za osnivanje slavonskoga gospodarskog lobija u skladu s ´novim zanosom u LS-u nakon 3. općeg sabora u siječnju ove godine´.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara