kramarić za stvaranje liberalne alternative

´Želimo učvrstiti i ojačati liberalnu opciju, koja je jamstvo moderne građanske i europske Hrvatske, kako bismo formirali treći građanski blok, to jest liberalnu alternativu s kojom ćemo izaći na idući izbore´, rekao je danas u Stonu predsjednik Liberalne stranke Zlatko Kramarić.

On je na konferenciji za novinare ustvrdio da je od 1990. svaka vlast imala neskrivenu želju eliminirati liberalnu opciju.

´Liberalna koalicija ni na jedan način ne dovodi u pitanje funkcioniranje vladajuće koalicije, ali traži da na pravi način bude vrednovana i naša participacija´, rekao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Govoreći o nedavnim razgovorima s predsjednikom HSLS-a Draženom Budišom, Zlatko Kramarić je istaknuo kako ne vidi razloga ´nervozi koja se pojavila u javnosti´ s tim u vezi, dodajući da HSLS nikada nije bio isključen iz stvaranja liberalne alternative.

´Mi ne radimo nikome ništa iza leđa, nego smo zabrinuti jer se pokazalo da naše biračko tijelo apstinira, što je vrlo opasno´, zaključio je Kramarić.

Predsjednik LS-a podržao je današnji čin primopredaje poluotoka Prevlake hrvatskim vlastima. Istaknuo je da je to ´samo prvi korak´ nakon kojega se mora riješiti morska granica i vlasnicima zemlje konačno vratiti imovina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara