Kristijanu Goluboviću puk´o film: Nemoj mi gurati ženu! Hoćeš da te prebijem?

Kristijanu Goluboviću puk´o film: Nemoj mi gurati ženu! Hoćeš da te prebijem?

Tekst: L.J.
Foto: Press

"NEMOJ mi gurati ženu! Hoćeš da te prebijem?", dobacio je Kristijan Golubović stražaru koji ga je doveo na saslušanje u Palaču pravde, piše Kurir.

Naime, petorica zatvorskih čuvara privela su jučer Golubovića istražnom sucu Višeg suda koji ga je trebao saslušati u vezi s proširenjem istrage o trgovini drogom. U tom je trenutku do Golubovića dotrčala njegova supruga Suzana s namjerom da ga zagrli. No, stražar joj to nije dopustio.

Kristijan je bijesno zastao te se počeo prepirati s čuvarom, odbijajući ući u sudnicu. "Zašto mi guraš ženu? Hoćeš da te prebijem?", povikao je. "Što si to rekao? Ne diram ti ženu!", uzvratio mu je stražar i uz pomoć kolega ugurao Golubovića u sudnicu, gdje su mu skinuli lisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko minuta Kristijan je izašao van kako bi se konzultirao s odvjetnikom o novom zahtjevu za istragu koji ga tereti da je od kraja kolovoza prošle godine do 10. siječnja sa svojom skupinom krijumčario i prodavao drogu iz Novog Pazara.

Golubović je, nakon što je pročitao nove optužbe, kazao sucu kako se ne osjeća dobro pa je saslušanje odgođeno za 29. ožujka. "Ne osjećam se dobro ni psihički ni fizički. Imam visok tlak, razdražljiv sam, a tri dana nisam mogao spavati", rekao je sucu.

Nakon izlaska iz sudnice Kristijanu je dopušteno da se izljubi sa suprugom, nakon čega je vraćen u Okružni zatvor. Tijekom njegova boravka u Palači pravde oko zgrade je bilo pojačano osiguranje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara