Krivokapić: Koštunica se prema Crnoj Gori odnosi kao Milošević

PREDSJEDNIK crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić optužio je u petak srpskog premijera Vojislava Koštunicu da se prema Crnoj Gori odnosi kao svojevremeno Slobodan Milošević, te da njegovim dolaskom na vlast u Srbiji Crna Gora nije dobila prijatelja.

Krivokapić je isto tako poručio da Koštunica i njegove pristaše, ma koliko radili na tome, neće spriječiti Crnu Goru u obnovi njezine neovisnosti.

"Brine što Koštunica nakon izgubljenih ratova i bitaka na Kosovu i Bosni sada pokušava krenuti na Crnu Goru. To je unaprijed izgubljena bitka", poručio je Krivokapić na konferenciji za novinare.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crna Gora će uvijek biti prijatelj Srbije, ali će znati razlučiti tko je u srpskoj vlasti njen prijatelj, a tko nije. Volja građana je presudna i zato će u Crnoj Gori pobijediti neovisnost", kazao je on.

Krivokapić je ponovio da će se referendum o crnogorskoj neovisnosti održati najkasnije krajem travnja sljedeće godine, jer se, kako je kazao, "konačno mora provjeriti volja građana žele li živjeti u zajednici koja nema ni povjesni niti demokratski legitimitet, zajednici koja je stvorena nasiljem Slobodana Miloševića za samo sedam dana i koja građanima Crne Gore nije donijela ništa dobro".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara