Kunstov sin razbio očev službeni BMW

22-GODIŠNJI sin predsjednika Udruge radničkih sindikata Hrvatske Borisa Kunsta slupao je očev službeni BMW 320 D. Na automobilu starom godinu dana te vrijednom oko 250.000 kuna nastala je šteta od nekoliko tisuća eura.

Prošlog je vikenda Igor Kunst, kako saznaje Večernji list, vozeći sindikalni BMW registracije ZG 7061 AS u ranim jutarnjim satima u nedjelju izazvao lakšu prometnu nezgodu, u kojoj je odvalio stup ispred zagrebačkog restorana Dubravkin put.

Boris Kunst demantirao je tu informaciju, pozivajući se na zapisnik o prometnoj nezgodi koji navodno postoji u Policijskoj upravi zagrebačkoj i u osiguranju. Sindikalni čelnik tvrdi da njegov sin u subotu, niti ikada ranije, nije vozio njegov službeni automobil.

Potvrdio je da je točno da se dogodila lakša prometna nezgoda, te da je automobil na popravku u ovlašenom servisu, ali tvrdi da njegov sin nije vozio skupocjeni automobil. Osim toga, policija je izašla na očevid i zapisnik o događaju postoji u policiji kao i u osiguravajućoj kući, tvrdi Kunst.

Kunstove navode po kojima je policija izišla na očevid i napravila zapisnik o prometnoj nezgodi odbacio je Krunoslav Borovec, privremeni glasnogovornik i načelnik ureda načelnika PUZ-a. Kako bi otkrio tko laže, novinar je ponovo nazavo Kunsta da bi mu prenio Borovčevu izjavu, no dobio objašnjenje je jer je Kunst cijeli dan bio na sastancima.

Glasnogovornica Udruge radničkih sindikata Hrvatske, Mihaela Felker, smatra da slučaj nije zavrijedio objavu jer je to "glupa stvar". Poznato joj je da je policija bila na mjestu događaja, ali nije znala objasniti zašto nema zapisnika. Dodala kako je riječ o "privatnoj stvari".

Po svemu sudeći, policijski zapisnik uopće ne postoji pa će popravak sindikalnog BMW-a morati platiti predsjednik Kunst.

U cijeloj priči i nije najgore to što je Kunstov sin “posudio” očev automobil, već činjenica da šef jedne sindikalne organizacije za službeno vozilo ima skupocjeni BMW.

Državni službenici i namještenici koje ovaj sindikat zastupa, a među kojima je mnogo onih koji jedva spajaju kraj s krajem, možda niti ne znaju kakve sve pogodnosti uživa čovjek koji bi se trebao boriti za njihova prava.

Igor Kunst od ranije je javnosti poznat je po incidentu kad je u kafiću u Gajevoj ulici palicom napao tamnoputog maloljetnika, a policija je kod njega naknadno pronašla nož "skakavac".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara