Kvar na Vipnet mreži paralizirao korisnike

JUTROS od 8.30 neki korisnici Vipnet mreže ne mogu uspostaviti poziv, uključujući i one hitne, niti slati SMS poruke, i to zbog prebacivanja na novu centralu.

"Obavještavamo vas da dio korisnika Vip mreže u Zagrebu te korisnici 3G mreže imaju danas tehničkih poteškoća s uspostavom poziva i slanjem SMS-ova od 08.45 sati. Poteškoće su se javile nakon noćašnjeg prebacivanja prometa u centru Zagreba na novu Ericssonovu telekomunikacijsku centralu. Ericssonovi i Vipnetovi stručnjaci rade na rješavanju poteškoća. Ovom prilikom se ispričavamo našim korisnicima i očekujemo rješenje u vrlo kratkom roku", poručili su iz Vipneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, svi oni koji su iziritirani zvali službu za korisnike imali su priliku poslušati smirujući glas. "Poštovani, upoznati smo s trenutačnim otežanim korištenjem usluge Vipneta. Naši stručnjaci intenzivno rade na uklanjanju teškoće te očekujemo da će nastala situacija biti riješena u što kraćem roku. Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju".

J.M.
Foto: Ilustracije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara