Laborant Raymond Clarke je ubio studenticu Annie Le

Laborant Raymond Clarke je ubio studenticu Annie Le

Tekst: Z.J.
Foto: Yale

LABORANT sveučilišta Yale je uhićen i protiv njega je podignuta optužnica za ubojstvo studentice Annie Le. Laborant Raymond Clarke je uhićen u motelu u kojem je odsjeo nakon što je otpušten iz policije nakon obavljenih DNA testiranja. Rezultati DNA testiranja provedeni na uzorcima uzetim od Raymonda Clarka i onima nađenima na mjesu zločina se podudaraju.

Glasnogovornik policije u New Havenu, Joe Avery rekao je kako Clark je koristio svoje pravo šutnje tijekom ispitivanja te nije odgovarao na pitanja istražitelja. Ispitan je i na detektoru laži na kojemu je pao, a imao je i ozljede na prsima, prenosi BBC.

Podaci o provlačenju kartica na ulazu u laboratorij upućuju da je Clark posljednji vidio Annie. Naime, došli su u laboratorij u isto vrijeme te nakon toga ona više nije viđena. I nije ponovo upotrijebila karticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Annie Le preminula gušenjem

Podsjetimo, studentica Yalea, koja je pronađena mrtva na dan svog vjenčanja, umrla je od gušenja, pokazali su rezultati autopsije.

Državni medicinski forenzičar rekao je kako je uzrok smrti Annie Le "traumatsko gušenje". Radi se o stručnom terminu koji može značiti davljenje ili neki drugi oblik gušenja pritiskom, primjerice rukom.

Laboratorijski tehničar i Annie Le bili su vršnjaci te su zajedno radili u laboratoriju. Clark je navodno imao problema sa zakonom još u srednjoj školi kada je optužen za maltretiranje svoje djevojke. Njegova tadašnja partnerica kasnije je priznala da ju je jednom prisilio na seks.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara