Lažljivi batler princeze Diane odbio ponovo svjedočiti pred sudom

Lažljivi batler princeze Diane odbio ponovo svjedočiti pred sudom

PAUL BURRELL, batler u rezidenciji britanske princeze Diane, odbio se ponovno pojaviti pred sudom, kako bi dao novi iskaz, nakon što je otkriveno kako je na saslušanju na Vrhovnom sudu Velike Britanije lagao i prikrivao informacije, javlja The Sun.

49-godišnji Burrell je rekao kako strahuje da bi ga odvjetnici "rastrgali", a s obzirom na to da sad živi na Floridi, bivšeg batlera je nemoguće natjerati da se protiv svoje volje vrati u Veliku Britaniju i da iskaz pred sudom.

Predsjedatelj Vrhovnog suda je rekao kako je Burrellu uputio sudski poziv za davanje novog iskaza. Burrell ga je mogao dati ili osobno ili putem video linka, no odbio je to učiniti, budući da se nalazi van sudske jurisdikcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u javnost je procurila snimka iz hotela u New Yorku, gdje je jedan od Burrellovih prijatelja potajno snimio batlerovo priznanje o tome kako je lagao na sudu te svjesno zatajio bitne informacije koje je sudac od njega tražio, a tiču se famoznog sastanka s kraljicom Elizabetom II. Burrell se tada pohvalio kako je zgrnuo milijune funti zahvaljujući svojim kraljevskim vezama.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara