Liječnici spasili život djevojci koja je jučer s dečkom pala s trećeg kata

Liječnici spasili život djevojci koja je jučer s dečkom pala s trećeg kata

LIJEČNICI KB-a Sestara Milosrdnica uspjeli su spasiti život 22-godišnje  Vesne Biljak koja je jučer oko 1 sat u noći zajedno sa svojim dečkom 35-godišnjim Vedranom Matošićem pala s trećeg kata. Vesna Biljak je još uvijek na intenzivnoj njezi, a liječnici kažu da je njezino stanje sada stabilno. Poduzetnik Matošić je bio još uvijek živ kada je po njih došla Hitna pomoć ali je preminuo jučer u 2.30 u bolnici Rebro.

Policija još uvijek istražuje kako je i zašto mladi par pao kroz prozor stana u kojem su živjeli.  Susjedi su nakon nesreće ispričali kako je njihovom padu prethodila žestoka svađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ti si lud! Ti nisi normalan! Kuda ćeš?!", ispričao je jedan od susjeda koji je čuo njihovu noćašnju svađu i vidio ih kako leže na tlu. Dodao je kako je i čuo lupanje roleta, lom i tupi pad. Vezu Matešića i Biljak opisao je kao bombastičnu i korak unazad za 35-godišnjeg poduzetnika, a sve je počelo, kako kaže, kad ga je bivša djevojka osramotila rekavši njegovom poslovnom partneru kako je on homoseksualac.

D.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara