Liječnik se objesio u svom kabinetu na zagrebačkoj Šalati

56-GODIŠNJI liječnik zagrebačkog KBC-a objesio se u ponedjeljak u svojoj liječničkoj sobi na Šalati, a motivi njegova samoubojstva još uvijek su nepoznati.

Njegovo je beživotno tijelo, kako doznajemo od njegovih kolega, pronađeno oko 13 sati u ponedjeljak u njegovoj liječničkoj sobi, a kako prepričavaju njegovi suradnici, svi su ostali zapanjeni ovom viješću. Kako također doznajemo od njegovih kolega, radi se o otorinolaringologu Željku Bumberu.

"Ne znamo ni tko ga je pronašao, vijest o tome da je pronađen mrtav jednostavno se proširila, svi smo u šoku, ne znam što da kažem",  kaže nam jedna od Bumberovih radnih kolegica. Zašto se zagrebački liječnik odlučio na ovakav očajnički potez, njegovim je suradnicima velika nepoznanica budući da, kažu, ništa nije ukazivalo na to da je patio od depresije.

Da nešto nije u redu s liječnikom prvi su navodno primjetili njegovi studenti, kojima je trebao održati predavanje nakon jutarnjeg sastanka liječnika. Budući da se nije pojavio na vježbama, kolege su posumnjale da se nešto dogodilo, a ubrzo nakon toga je pronađen mrtav.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU zagrebačke, Aleksandre Ljube, liječnik je samoubojstvo počinio između 9 i 13 sati, a policija još uvijek obavlja obavijesne razgovore s njegovim kolegama kako bi se saznao motiv njegova čina.

Policija je odmah po dojavi provela očevid, nakon čega je liječnikovo tijelo prebačeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara