Listić s dobitkom od 162 milijuna dolara se pojavio

JEDNA Amerikanka prijavila je dobitni listić lutrije Mega Millions od 162 milijuna dolara, ali to nije bila ona koja je tvrdila da ga je izgubila, rekli su u utorak dužnosnici lutrije iz savezne države Ohio.

Lutrija Mega millions potvrdila je u utorak da je Rebecca Jamison iz South Euclida jedini dobitnik jackpota od 162 milijuna dolara izvučenog prije tjedan dana.

Ona je odabrala da joj dobitak bude isplaćen u gotovini i odjednom, tako da će nakon što plati porez dobiti 67,2 milijuna dolara.

Jamison je na konferenciji za novinare rekla kako je dobitne brojeve odabrala nasumice i igrala ih povremeno u proteklih nekoliko godina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga žena iz Clevelenda, Elecia Battle, ranije je prijavila policiji kako je izgubila dobitni listić pred prodavaonom gdje ga je kupila. Policija je rekla kako njezinu priču drži uvjerljivom, ali je lutrija priopćila da je svatko tko donese listić prema zakonu dobitnik.

Jamison je kazala kako je listić njezin i da je bila natjerana prijaviti listić nakon što je čula priču Elecie Battle. Ona je kazala da ostavlja da se Battleovom bave vlasti.

Battle je rekla policiji da izvučeni brojevi, 12, 18, 21, 32, 46 i 49 predstavljaju dane rođenja i dob pripadnika njezine obitelji.

Njezin odvjetnik kaže kako na cijelu stvar gleda kao na slučaj izgubljene imovine.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara