Ljerka Mintas Hodak: Moja Ivana nije bila trudna

Ljerka Mintas Hodak: Moja Ivana nije bila trudna

LJERKA MINTAS-HODAK novinarima je danas poručila kako je zgrožena medijskim natpisima o svojoj ubijenoj kćeri. "Molim sve novinare neka raznim ružnim insinuacijama ne blate sliku moje kćeri Ivane. Molim ih za pijetet prema nevinoj žrtvi moje kćeri, a Bog neka se smiluje dušama opsjednutim zlom koje su ovaj zločin naumile, osmislile i izvršile", izjavila je za Večernji list Mintas Hodak.

Apelirala je na novinare da pokažu više razumijevanja i suosjećanja za njihovu obiteljsku tragediju te se odlučila na javni istup u želji zaustavljanja neistina koje mediji objavljuju o njezinoj kćeri, kao primjerice, da je bila trudna.

"Moja Ivana nije bila trudna. To je čista laž", kazala je ogorčena Mintas Hodak i dodala kako je njezina kćer bila anđeo te da se nada da je ona sada upravo s njima na nebu. Nije joj bilo jasno niti odakle dolaze dezinformacije poput one da je Ivana Hodak imala stan u Centru Kaptol i da se odselila od roditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam odakle dolaze takve dezinformacije i podmetanja i nije mi jasno kome je sve to potrebno, a još manje zašto", zaključila je ožalošćena majka. Podsjetimo, Ivana Hodak bit će sutra pokopana na Mirogoju.

K.S.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara