Ljubavni trokut: Policajka napala poznatu novinarku, ljubavnicu svog supruga policajca!

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Arhiva

RAZLJUĆENA muževom nevjerom, policajka Dijana Gudelj napala je danas novinarku Slobodne Dalmacije Tanju Šimundić Bendić, ljubavnicu svog supruga Nene Gudelja, inače načelnika Odjela općeg kriminaliteta splitske Policijske uprave.

Ljubavnicu načelnik kući vozio službenim autom!

Drama se zbila oko 14 sati pred zgradom u Osječkoj ulici. Nakon proslave Dana policije, načelnik Gudelj povezao je ljubavnicu do njenog stana službenim vozilom. Dijana ih je pratila taksijem. Srećom nije došlo do krvoprolića, jer su joj prije 20 dana oduzeli službeni pištolj. Novinarka ju je, naime, prijavila zbog prijetnji.

Dijana je nasrnula za Tanju, nije birala riječi. Načelnik Gudelj uspio je sačuvati hladnokrvnost, te nije ni pokušao razdvojiti svoje žene. Pozvao je patrolu. Dijanu su odveli na prekršajnu obradu, a Tanju na Hitnu pomoć.

Fatalna novinarka izazvala sukob između Alke i Igora Štimca

Neno i Tanja ljubuju već duže vrijeme. Upoznali su se i zaljubili na prvi pogled nakon razgovora za novine o policijskom radu!

Nisu se skrivali, mnogi su ih i po gradu vidjeli kako sretni šeću držeći se za ruke. Dijana je bila očajna. Brak se raspao, a muža je morala gledati i na poslu i u stanu. Situacija je bila krajnje neugodna. Kolege su se pribojavale krvoprolića. Načelnik Ivan Merćep pokušao je riješiti problem, no to mu, očito, nije pošlo za rukom.

Tanja i Neno jednostavno se nisu željeli odvojiti jedno od drugog, bilo je samo pitanje dana kada će Dijana eksplodirati. Slučaj se ispituje, bit će, sasvim izvjesno, posla i za MUP-ovu unutarnju kontrolu.

Šimundić Bendić nedavno su proglasili ljubavnicom Dikana Radeljaka, no to je ona kategorički demantirala. Svojedobno se našla i u centru skandala s ljubomornom Alkom Vuicom, koju je iz svoje diskoteke u Bolu izbacio Igor Štimac. Nije joj se svidjelo što ga Tanja intervjuira, pa je napravila ljubomornu scenu i Igora zalila šampanjcem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara