Ljubimica talijanskog premijera za CNN: Kakve orgije, kod njega se samo lijepo jelo i čavrljalo

Screenshot: CNN

NICOLE MINETTI, atraktivna Talijanka koju se sumnjiči da je Silviju Berlusconiju pomogla da dođe do seksa s maloljetnom Marokankom, otkrila je u intervjuu CNN-u da se do premijera dolazilo vrlo lako - ako ste zgodni i lijepo mu se obratite. Berlusconi je, otkriva, čak mislio da je marokanska maloljetnica nećakinja Hosnija Mubaraka!

"Prvi put sam ga srela prije tri godine u bolnici St. Raphael gdje je dolazio na tretmane. Prišla sam mu i rekla da sam njegova velika obožavateljica i da bih se voljela baviti politikom, sudjelovati u konvencijama... Bio je vrlo ljubazan i odmah mi dao svoj broj telefona. Uskoro sam ga nazvala", prepričava jedna od navodno nebrojenih Berlusconijevih ljubimica.

S premijerom je bilo važno uspostaviti prvi, najčešće slučajni kontakt, a poslije je sve išlo lakše. "Ne sjećam se kad sam prvi put išla u njegovu vilu, ali znam da se dogodilo nekoliko mjeseci nakon prvog susreta. To nikad nisu bile razuzdane zabave, došli bismo na večeru, hrana je bila ukusna, kao i vino i muzika. Dobro, premijer je šoumen, on može govoriti o bilo kojoj temi. Govorio je i o intimnim i o političkim stvarima, pričao viceve", svjedoči jedna od party-djevojaka.

"Krivo sam bila shvaćena u medijima"

Kad je novinar CNN-a podsjetio da sudski dokumenti u slučaju Berlusonijeva plaćanja seksa maloljetnici dokazuju kako se radilo o zabavama koje su bliže nazivu orgije, Minetti se zgrozila.
"Apsolutno ne. Istina, svirala se tamo nježnija muzika, ali njegova vila nije bila noćni klub, to nikako ne", tvrdi starleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u jednom od snimljenih telefonskih razgovora upravo je Minetti izjavila da joj je Berlusconi uništio život. Kad je CNN na to podsjetio, krenula je u novu obranu premijerove čednosti. "Preko telefona se svašta kaže, nekad ste jednostavno ljuti. Prije nekoliko mjeseci u Italiji je izašla gadljiva knjiga, u kojoj se pod nazivom kurvokracija (whorecracy) opisuje mene, a takva nikad nisam bila. Nakon toga sam pričala s asistenticom i možda sam joj to rekla, ali ne mislim da je Berlusconi uništio moj život. Prije bih rekla da je obrnuto", kaže Minetti.

"Tisuće eura nisu važne"

Odmah potom sustiže je novi snimljeni citat "svakakvih stvari vidite na tim zabavama...".  "I tu sam pogrešno shvaćena. Htjela sam reći da su zabave u vili jedno sretno okruženje s mnogo različitih ljudi." Minetti se do kraja razgovora za CNN nije uspjela sjetiti ni tvrdnji da su tulumi kod Silvija bili kao bordel, ni da je plesala u uniformi i toplesu, a nije htjela otkriti ni koliko joj je novca dao. "Berlusconi nema problema s pomaganjem ljudima 'na ekonomski način'. Neću o detaljima, ni o tisućama eura, to nije važno", rekla je Minetti.

Ništa konkretnija nije bila ni na upit o vrsti odnosa s premijerom, kad je CNN-ov novinar otvoreno pita je li se seksala s Berlusconijem. "Neću ići u detalje. To je privatna stvar". O tome je li istina da je ovisan o društvu vrlo mladih zgodnih žena. "On uživa u svakom društvu, voli biti okružen ljudima", rekla je Minetti.

"Silvio voli pomoći svakome"

Do kraja intervjua, CNN-ovci su je u nekoliko navrata isprovocirali pitanjima je li je premijer platio za ovako lijepe riječi, osim što joj je platio za podvođenje maloljetne Marokanke, no Minetti je ostala dosljedna sebi: "Silvio je čovjek velikog srca koji voli pomoći svakome, u trenutku seksa nije znao da ima posla s maloljetnicom, i nije ga čula od vremena velikog skandala". Dakle, nitko je nije instruirao da uljepša sliku o moćnom vladaru na jednoj od najgledanijih svjetskih televizija. Uvjerljivo, nema što.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara