Ljubomorni Britanac natjerao djecu da u kameru pozdrave majku pa ih zadavio kabelom

Ljubomorni Britanac natjerao djecu da u kameru pozdrave majku pa ih zadavio kabelom

Tekst: I.Kri.
Foto: BBC

LJUBOMORNI Britanac napravio je snimku svoje dvoje djece prije nego što ih je zadavio, jer se razljutio saznavši da ga supruga vara.

37-godišnji Petros Williams iz Manchestera natjerao je svoju četverogodišnju kćer Yolandu Molemohi i dvogodišnjeg sina Thea da na snimci svojoj majci kažu "zbogom". Taj je film jučer pušten poroti na sudu u Manchesteru, piše Guardian. 

Djecu simbolički zadavio kabelom za spajanje na internet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što ih je snimio, muškarac je simbolički kabelom za spajanje na internet zadavio djecu kao kaznu svojoj nevjernoj supruzi koja ga je varala, a drugog muškarca je upoznala preko internetskih stranica za spojeve. Stravičan snimak je među još nekim zapisima pronađen u njegovu stanu u Manchesteru.

Njegova supruga je tamo u listopadu prošle godine pronašla tijela njihove djece. Williams tvrdi da nije kriv za ubojstva. Na snimci stoji natpis "Daddy, Yolly, Theo. Pozdrav za kraj" uz poruku "pogledaj snimku, napravljena je za tvoje sjećanje, hvala, Petros". Na snimci se vide djeca u dnevnoj sobi, a Williams ih pita gdje im je majka.

"Zlobna i sebična reakcija na propast braka"

Williams je bio ljubomoran zbog toga što se njegova supruga počela nalaziti s drugim muškarcem. "Bila je to zlobna i sebična reakcija na propast braka", kazao je tužitelj Andrew Thomas. Suđenje se nastavlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara