Logitechovi AudioStation Express prenosivi zvučnici za iPod donose kompaktan dizajn i fleksibilne opcije za napajanje

LOGITECH, vodeći proizvođač proizvoda koji upotpunjuju iskustvo slušanja digitalne glazbe, danas je proširio svoju nagrađivanu liniju zvučnika za iPod® uvođenjem Logitech® AudioStation Express™ prenosivih zvučnika srednjeg dosega.

Uz visoku kvalitetu zvuka, Logitechovi najnoviji zvučnici nude čvrst dizajn, razne opcije napajanja, zaštitnu futrolu, te bežični daljinski upravljač. Time su zvučnici savršeno rješenje za uporabu u kući i na otvorenom. Nedavne studije pokazale su da potrošači preferiraju čvrst i izdržljiv dizajn, te mogućnost korištenja napajanja adapterom i baterijama; to su dvije najvažnije odlike prenosivih iPod zvučnika.

Logitech AudioStation Express upotpunjuju minimalistički izgled iPod-a svojom izdržljivošću: audio drivere čuvaju metalne rešetke, dok su a vrijeme transporta zvučnici zaštićeni u praktičnoj futroli. Futrola može ostati na zvučnicima i za vrijeme puštanja glazbe, čime ćete ih zaštititi od grebanja.

Za što veću fleksibilnost napajanja, Logitech je uz mogućnost napajanja AC adapterom kod kuće, omogućio napajanje AA baterijama za izlaske na otvoreno. Za vrijeme napajanja adapterom, pune se i baterije iPod-a.

“Naša su istraživanja jasno pokazala da kod prenosivih iPod zvučnika ljudi najviše cijene trajnost i fleksibilnost,” rekao je Jef Holove, potpredsjednik Logitecha za marketing audio proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“AudioStation Express nudi upravo ono što korisnici žele: reprodukciju i razmjenu glazbe kod kuće ili na otvorenom, a istovremeno su dovoljno čvrsti za bilo kakvo okruženje.”  - dodao je.

Usprkos malim dimenzijama, sustav zvučnika nudi vrhunsku kvalitetu zvuka s dva 2.5-inčna Max-X™ high-excursion zvučnika i portom za bas. A kako zvučnici podržavaju i Universal Dock Adaptor specifikacije iz Apple-a, svi postojeći i budući iPod-ovi sa s konektorom na bazi bit će kompatibilni s AudioStation Express sustavom. Sustav nudi i džek za video izlaz, koji se nalazi na poleđini, a omogućuje gledanje slika i filmova s iPod-a preko televizora.

Sustav nudi i pomoćni ulaz (3.5 mm) koji omogućuje povezivanje s ranijim modelima iPod-a kao i sa svim ostalim audio uređajima, uključujući CD, MP3 prenosive DVD playere. Sustav AudioStation Express dio je Apple-ovog programa Made for iPod, te je sjajne bijele boje sa svih strana, s crnim rešetkama i portovima. Time savršeno pristaje uz iPod.

Uz sustav dolazi i bežični daljinski upravljač sa svim komandama (podešavanje jačine zvuka, prebacivanje i pomicanje pjesama unaprijed ili unatrag, pauza…). Kad ga ne koristite, upravljač lako stane u ugrađeni otvor na poleđini sustava.

Logitechova ponuda zvučnika za iPod i MP3 playere uključuje i Logitech® AudioStation visokokvalitetne stereo zvučnike za iPod, koji su također najavljeni danas; nagrađivane Logitech® mm50 prenosive zvučnike za iPod; privlačne Logitech® mm32 prenosive zvučnike; te izrazito kompaktne Logitech® mm28 prenosive zvučnike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara