Lokalni izbori na Indexu

INDEX je pokrenuo temu posvećenu predstojećim lokalnim izborima, koji se održavaju 15. svibnja. Na Indexovoj temi tako možete pročitati najnovije vijesti o lokalnim izborima, Indexove ali i drugih medija posredstvom Media Indexa, sudjelovati u raspravama na forumu, pročitati što nositelji lista za gradske skupštine misle o gorućim problemima svog grada...

Budući da ogromna većina stanovnika, pa tako i registriranih birača, živi u velikim gradovima, posebnu smo pažnju posvetili kandidatima za gradske skupštine Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka i Dubrovnika.

Svim nositeljima lista za gradske skupštine postavili smo nekolicinu pitanja o pitanjima važnima za njihov grad, a njihove odgovore također možete pročitati na adresi www.izbori.net. Neki od kandidata još uvijek nam nisu odgovorili, ali kad i ako se to dogodi, njihovi odgovori promptno će biti postavljeni na temu o lokalnim izborima.

Na Indexovoj temu posvećenoj lokalnim izborima možete downloadati i neke od promidžbenih materijala predizbornih koalicija u pet najvećih hrvatskig gradova, što uključuje plakate, audio i video materijale.

>>> Izbori.net

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara