Londonska policija uhitila dvojicu osumnjičenih za napad 21. srpnja

DVOJICA muškaraca za koje se sumnja da su sudjelovali u napadima na London 21. srpnja uhićena su u petak, izvijestila je britanska tv postaja Sky News, a policija je izvijestila kako je nakon pronalaska sumnjivih paketa zatvorila pristup željezničkoj postaji i postaji metroa Liverpool Street, gdje su uhićene još dvije osobe.

Dvije odvojene akcije odvijale su se u zapadnom dijelu Londona Notting Hillu, odnosno na postaji Liverpool Street istočno od londonskog Cityja.

U Notting Hillu su uhićene dvije osobe nakon što je policija blokirala taj dio grada, izvjestio je Sky pozivajući se na policijske izvore. Svjedoci su novinarima kazali kako se u Notting Hillu moglo čuti nekoliko eksplozija, a policija je to odbila komentirati.

Metro postaja Liverpool Street u petak je zatvorena zbog "incidenta i uhićenja", rekao je za France presse dužnosnik policije.

"Postaja Liverpool Street evakuirana je, a naoružani policajci uhitili su dvije žene", izvijestio je izvor blizak policiji, dodavši kako su "ondje pronađeni sumnjivi paketi".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara