Lovrinović: Još nismo odlučili hoćemo li sudjelovati u preslagivanju

Lovrinović: Još nismo odlučili hoćemo li sudjelovati u preslagivanju

Foto: Facebook

ODMETNUTI Mostovac Ivan Lovrinović koji će s Martinovićem i Mišićem osnovati vlastiti klub u saboru u Dnevniku Nove TV nije htio potvrditi hoće li biti dio nove većine koju slaže HDZ.

"To će ovisiti o dvije stvari, o programu i o ljudima koji će se predstaviti odnosno ponuditi za nove ljude koji će voditi vladu. Nama trojici iz MOST-a, gospoda Mišić, Martinović i ja, nama je presudno važno provođenje programa odnosno ono zašto smo se izvorno zalagali u MOST-u. Mi smo vidjeli posljednjih mjeseci da je MOST tj. Božo Petrov sve više odustajao od tih reformi, odmicao se od monetarne reforme, porezne reforme, nove demografske politike je često mijenjao mišljenja i mi smo prema tome odlučili da osnujemo svoj nezavisni klub u SaborU", kazao je Lovrinović.

Za Zdravka Marića kazao je kako ga poznaje kao staloženog i mirnog čovjeka, ali poručio je kako nikome neće dati povjerenje.


"Mi nismo ni s kim razgovarali ni o programu, a nećemo se voditi nikakvim ponudama za ovo ili ono mjesto jer takvih ponuda da smo htjeli bilo je već prilikom izbora vlade i izglasavanja proračuna", kaže Lovrinović i dodaje da nije razmišljao o poziciji u Vladi.

Istaknuo je kako se u slučaju da se ne pronađe racionalno rješenje mora ići na nove izbore.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara