Lovrinović o izglasavanju povjerenja Vladi: Tko preživi, pričat će

Lovrinović o izglasavanju povjerenja Vladi: Tko preživi, pričat će

Foto: Hina

ZASTUPNIK MOST-a jedan je od onih koji bi navodno trebali osnovati novi klub zastupnika. On se na današnju sjednicu osvrnuo putem Facebooka.

Evo već 10 sati sjedim u Saboru. Beskrajne priče, diskusije, replike... 90% što sam čuo nema veze s današnjom temom koja s odnosi na raspravu o povjerenju novoj Vladi RH. Opet priče o partizanima i ustašama, tko je veći Hrvat, tko je pobjednik izbora, tko je više naštetio Hrvatskoj... Kronično nedostaje vizije i spremnosti da se prihvati ono što je dobro bez obzira tko predlaže. Dugogodišnje investiranje u podjele sada je dalo bogatu žetvu.

Kandidati za ministre zajedno s mandatarom istežu se na stolicama i moraju slušati sve ovo. Koncentracija polako opada kao i oštrina diskusija jer bioritam čini svoje.

Mandatar Orešković je svoje izlaganje naslovio "Prihvatimo izazove" naglasivši da je to prvi put u povijesti da se u Saboru koristila power point prezentacija. Njegovo izlaganje o programu trajalo je samo 20 minuta i vidim da su ljudi očekivali znatno više informacija, mjera i ocjena. Mnogi polažu nadu u njegovo iskustvo u biznisu, a drugi mu upravo to zamjeraju kao nedostatak u ovoj puno široj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrova prozivaju što je 20% kandidata za ministre iz okolice Metkovića pa se pojavio i izraz "zavičajna Vlada".

Sve u svemu puno praznog hoda u radu Sabora, malo pravih riječi i misli.
Predsjednik Sabora Reiner procjenjuje da će tek oko 02 poslije pola noći biti glasovanje o novoj Vladi.

Pričati će tko preživi...", napisao je Lovrinović na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara