Lučin: SDP još ne počinje izbornu kampanju

ČLAN Predsjedništva SDP-a i ministar u Vladi Šime Lučin te tajnik SDP-a Igor Dragovan danas su u Zadru na konferenciji za novinare SDP-a rekli da ta stranka, unatoč tomu što je ovo izborna godina, još nije odlučila početi izbornu kampanju.

Stranka smatra da treba što je moguće više iskoristiti vrijeme do svršetka mandata da bi se završio što veći broj započetih projekata i reforma te započele nove reforme, rekao je Šime Lučin.

Sada je vrijeme kad bi se rezultati na makropolitičkoj i makroekonomskoj razini trebali početi osjećati i na mikroekonomskoj i mikropolitičkoj razini, rekao je Lučin i istaknuo kako u SDP-u vjeruju da će na sljedećim izborima dobiti još jedan mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Drži da će nesporazumi s koalicijskim partnerima biti prevladani. ´Različite izjave koalicijskih partnera, prije svih HSS-a i LS-a, govore o njihovim kalkulacijama i te stranke gube vjerodostojnost u birača´, istaknuo je Lučin.

Predsjednik županijske organizacije SDP-a Svetko Šarić istaknuo je da je Zadarska županija, zahvaljujući Vladi i državnom proračunu, najveće gradilište u državi. Po njegovu mišljenju županijski i gradski proračun ne prate dostatno te programe.

Ministar Lučin danas je posjetio Zadarsku županiju i sa županom Šimom Prtenjačom razgovarao o sigurnosnom stanju u Županiji i pripremama za turističku sezonu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara