Lufthansa Private Jet od sada i u Frankfurtu

SVI Lufthansini First Class i Business Class putnici koji lete iz Frankfurta prema cijelom svijetu mogu do zračne luke Frankfurt stići Lufthansinim Private Jetom. Putnici čiji interkontinentalni letovi slijeću u Frankfurtu također mogu koristiti uslugu "Lufthansa Private Jet" i tako stići do više od 1.000 zračnih luka diljem Europe.

Do sada je ova usluga bila raspoloživa samo iz zračne luke München.

Privatni letovi polijeću i slijeću u zračnoj luci Egelsbach, koja se nalazi u neposrednoj blizini zračne luke Frankfurt. Iz zračne luke Egelsbach do Lufthansinog First Class Terminala godine putnike direktno prevozi limuzina do njihovog interkontinentalnog leta. Izravni transfer prtljage iz Lufthansinog Private Jeta do zrakoplova također je osiguran.

Lufthansa je svoj novi proizvod "Lufthansa Private Jet" uvela s ljetnim redom letenja 29. ožujka ove godine i tako proširila svoju ponudu u najvišem segmentu. Reakcije klijenata na proizvod "Lufthansa Private Jet" izuzetno su pozitivne- ponuda je veća od očekivane, tako da će se u najskorije vrijeme ova usluga proširiti i na zračnu luku Frankfurt.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara