Lufthansa: Više mjesta i udobnosti u kategoriji Business Class od 28. ožujka 2004. godine

NAKON uvođenja nove kategorije Business Class na dalekim letovima Lufthansa će svojim putnicima od 28. ožujka 2004. godine nuditi unaprijeđenu uslugu.

Kao jedina zrakoplovna kompanija u Europi, Lufthansa će u kategoriji Business Class s ljetnim redom letenja od 28. ožujka 2004. na letovima unutar Njemačke i Europe oslobađati sva središnja sjedala.

Uz veći prostor koji se dobiva oslobađanjem središnjih mjesta, poboljšana hrana i unaprijeđena usluga povećati će komfor putnika tijekom leta. 
Uvođenjem usluga Priority Check-in-a i brzih redova za putnike sa statusom Senatora, Frequent travellera i Business Class u svim važnijim njemačkim zračnim lukama povećati će točnost letova. 

Uvođenjem ljetnog reda letenja Hrvatskim će putnicima iz Zagreba biti dostupno preko 110 destinacija u više od 40 zemalja diljem Europe.

Putnike koji lete iz Zagreba u jedno od odredišta iz Lufthansine mreže destinacija u kategoriji Economy Class, novi tarifni model nuditi će veći izbor tarifa i povoljnije cijene.

Više privatnosti, više prostora, više mjesta za prtljagu: Poboljšani Business Class osigurati će putnicima na letovima iz Zagreba prema europskim destinacijama više privatnosti pri radu i nesmetani odmor. Dodatni prostor za odlaganje olakšava rad u zrakoplovu, a popunjavanje isključivo mjesta kraj prozora i prolaza pojednostavljuje ulazak i izlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviša razina kvalitete zemaljskih usluga: Lufthansa proširuje izbor hrane u kategoriji Business Class. Ubuduće će se topli i hladni obroci sastojati od većeg broja visokokvalitetnih sastojaka. Na taj se način pogotovo za česte putnike povećava raznolikost ponude. Osim toga Lufthansa i njezino poduzeće za catering LSG Sky Chefs pridaju veliku važnost laganoj i svježoj hrani. U kategoriji Economy Class će besplatno posluživanje pića, međuobroka ili obroka i dalje ostati sastavni dio Lufthansine usluge.

Veća točnost: Zadnjih nekoliko godina Lufthansa kontinuirano povećava točnost svojih zrakoplova. Rasterećivanje Lufthansinog hub-a Frankfurt za vrijeme prometne špice bitno se odrazilo na točnost letova unutar Njemačke i Europe. Smanjivanjem broja zastoja na zemlji i skraćivanjem čekanja u zraku povećava se pouzdanost i smanjuje trajanje putovanja. Nadalje, optimirani procesi smanjuju potrošnju goriva što se pozitivno odražava na okoliš.

Mobilni check-in i kraći putevi na zemlji: Uz ekskluzivni Priority-Check-in Lufthansa svojim čestim putnicima nudi i dodatne mogućnosti za brzi check-in te check–in na daljinu. Primanje broja sjedala putem SMS-a ili WAP-a omogućuje putnicima veću fleksibilnost. Neovisno o kategoriji i statusu Lufthansini putnici check-in mogu obaviti putem Interneta. Povećanjem broja Security-Fast-Lanes u skoro svim njemačkim zračnim lukama, Lufthansin Business-Class- putnici, Senatori i Frequent Traveller-i brže i jednostavnije mogu doći brže i jednostavnije do svojih izlaza.  

Fleksibilne tarife za letove Business i Economy Class: Rezervacije letova iz kategorije Business Class moći će se i u budućnosti prebacivati ili vraćati uz nadoknadu pune cijene. Uvođenjem Economy-Flex tarifa besplatno prebacivanje rezervacija i vraćanje pune cijene karte postaje dostupno i za putnike iz kategorije Economy Class. Nadalje putnici s Economy-Flex zrakoplovnim kartama skupljaju veći broj milja od putnika sa zrakoplovnim kartama drugih tarifnih skupina kategorije Economy Class.

I u budućnosti će Lufthansa u okviru Economy-Basic tarife i cjenovno osjetljivim putnicima nuditi povoljne zrakoplovne karte za letove unutar Njemačke i Europe. Osim toga će Lufthansa tijekom ljetne sezone nuditi i posebne ponude.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara