Luka Pezelj se pokušao ubiti krhotinama zrcala?

LUKA PEZELJ, brutalni ubojica Triljanke Kristine Šušnjare navodno se jučer ujutro pokušao ubiti krhotinama zrcala.

Zbog pokušaja samoozljeđivanja iz Bilica je hitno prevezen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu, donosi Slobodna Dalmacija. U zatvorskoj bolnici Luka Pezelj je bio i u siječnju te su ga od tamo, također zbog prijetnji samoubojstvom, bili prebacili i u Vrapče.

Osoba ispodprosječne inteligencije

Tada su psihijatri donijeli zaključak da je Pezelj bio ubrojiv dok je ubijao nesretnu 21-godišnjakinju, no da se radi o osobi ispoddprosječne inteligencije. Luka Pezelj se tereti da je 5. siječnja oko 20.15 pored ceste u Trilju opazio Kristinu Šušnjaru koju je pokupio s namjerom da je siluje. Odvezao ju je na pusto mjesto i jako ga je razbjesnilo kada se djevojka počela snažno odupirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je metalnim odvijačem za vozilo, tzv. "francuskim ključem", više puta snažno udario zadavši joj brojne ozljede glave i drugih dijelova tijela, zbog kojih je Kristina Šušnjara preminula trpeći pritom snažne bolove. Okrivljenika se tereti da je nakon toga njeno mrtvo golo tijelo odvezao na pusto mjesto u Docu Donjem i bacio ga jamu.

Čak se pokušao braniti neuračunljivošću govoreći psihijatrima da su za sve krivi glasovi koji su mu te večeri zapovjedili da ubije djevojku.

J.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara