Magistra Justicija: Ne bi nas iznenadilo da Hebrang stoji iza razbijanja izloga

Magistra Justicija: Ne bi nas iznenadilo da Hebrang stoji iza razbijanja izloga

UDRUGA "Magistra justicija" obratila se javnosti priopćenjem u povodu razbijanja izloga na ljekarni da kojoj se nalaze plakati "Dr. Pinocchio Hebrang".

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U noći s četvrtka na petak  razbijen je izlog na ljekarni  na kojoj se nalaze veliki plakati "dr. Pinocchio Hebrang".  Ljekarna je u vlasništvu Dražena Ćurića, tajnika udruge Magistra justicija koja je prije otprilike dva mjeseca postavila plakate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo hrvatsku javnost da je Ministarstvo zdravstva podnijelo i kaznenu prijavu protiv Dražena Ćurića što smatramo neprimjerenim pritiskom i zastrašivanjem. Ta je kaznena prijava samo produžena ruka pomoću koje nas ministar Hebrang  pokušava ušutkati.

Uvjereni smo da iza ovih pritisaka stoji ministar Hebrang  koji nas  na sve moguće načine pokušava kazniti jer smo se usudili javno i argumentirano govoriti o korupciji.  Uopće nas ne bi iznenadilo da i iza razbijanja izloga stoji ministar Hebrang. Tim više, što se na izlogu pojavio i grafit  "Djelo govori u autoru", koji je  na istom mjestu bio napisan i prije mjesec dana.  Dakle, očito je riječ o  smišljenom činu i to od osobe koja je na istom mjestu bila i prije mjesec dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara