Majka osumnjičenog zlostavljača: Sin mi je lijep i nije morao silovati ženine sestre

Tekst: N.Š.
Foto: Ilustracija

"SIN MI je lijep k"o slika i baš bi mu bila sila da napada ženine sestre", rekla je majka silovatelja iz Vinkovaca čiji je slučaj početkom listopada šokirao javnost kad se saznalo da je suprugu i njene sestre silovao te zlostavljao svog sina, piše. Večernji.hr.

Jela, majka osumnjičenog 35-godišnjaka živi na starom groblju, a u dvorištu njene kuće nalazi se kapelica te kipovi Majke Božje i brojnih svetaca. Tvrdi da nije znala da joj sin zlostavlja snahu i unuka, a ne vjeruje da je on silovatelj.

"Ako si i dobila šamar, sigurno si ga zaslužila"

"Sin mi je lijep k’o slika i baš bi mu bila sila da napada ženine sestre. Nije istina ni da je nju silovao. Znam dobro tko je to učinio", izjavila je majka Jela i rekla da joj je snahu silovao neki njen rođak.

Kaže da nije znala za probleme u braku svoga sina, osim da joj se snaha jednom požalila na šamar.

"Ako si. Sigurno si zaslužila. Mogla bi i ti njemu malo prišutit. Umjesto da se brine o njihovo troje djece, ona je hodala okolo. Ma, nisu njezini nikada prihvatili mog sina. Znate kako je: mi Hrvati, oni Srbi. Nije im valj’o.", rekla je Jela ne sumnjajući u sinovu nevinost: "Ljubomora, eto to ti je. A i punica je mom sinu dužna 40 hiljada maraka, nema mu kako vratiti i zato su ga smjestile u zatvor".

"Mojoj djeci nije sila krasti"

Pritvoreni Vinkovčanin poznat je policiji otprije zbog obiteljskog nasilja, remećenja javnog reda i mira, prometnih prekršaja i krađa.

" Svega imam i mojoj djeci nije sila krasti. Ja sam pet godina radila u Njemačkoj", rekla je majka osumnjičenog i novinarima Večernjeg lista pokazivala pune svinjce i kokošinjce kako bi pokazala da njenoj djeci ništa ne treba.

Nije znala što se događa u kćerinom braku

S druge strane, punica osumnjičenog zlostavljača kaže kako je godinama gledala kćer kako pati i propada u lošem braku, ali nije mogla ništa učiniti.

"Znala sam tek da kćeri nije dobro u tom braku. Pa, vidjela sam kako moje dijete iz dana u dan propada. Ipak, ništa mi nije htjela kazati ni kad sam je pitala", rekla je nesretna majka.

Njen muž kaže da im se kćer sklonila u sigurnu kuću, zajedno s djecom. Majka 28-godišnjakinje rekla je da nije imala pojma o tome kako joj je kćer zbog batina pobacila prvo dijete, da joj je zet silovao i ostale dvije, maloljetne kćeri.

Ostavio dugove iza sebe

" Nije pio pa nitko ne može kazati da je poludio od alkohola. On je jednostavno bezobziran, hladan i proračunat", kaže ona.

Navodno je 35-godišnjak ostavio mnogo dugova iza sebe, kad je otišao u zatvor, zbog čega mu sva imovina ide na ovrhu, a kako je na to reagirala njegova majka, bivša gastarbajterica, nije poznato.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara