Majka zaštićenog svjedoka: Glavaš je mom bivšem mužu važniji od sina!

>OTAC zaštićenog svjedoka Krunoslava Fehira, Josip Fehir, koji je nedavno razotkrio identitet svog sina kao zaštićenog svjedoka, čime ga je doveo u opasnost, došao je na udar svoje bivše supruge i Krunoslavove majke. Fehirova majka Ankica tvrdi da mu je Glavaš važniji od djeteta.

"Zašto je otkrio njegov identitet? Zbog čega sina optužuje za ekspoloziju u dvorištu policijske uprave? To nikome nije jasno. Očito mu je Branimir Glavaš preči od vlastita djeteta kada je spreman ugroziti čak i njegov život! Sada vidim da je Josip Krunin otac samo na papiru. Da osjeća drugačije, ne bi to sinu radio." - izjavila je novinarki Jutarnjeg lista Ankica Fehir, te dodala da niti jednu izjavu njenog muža Josipa objavljenu u medijima nije napisao sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa vidjeli ste da to što je čitao nije znao niti izgovoriti! Sigurna sam da mu je sve to sastavio Glavaš osobno. No zbog čega radije štiti njega nego Krunu, to ja ne znam i ne razumijem." - dodala je majka Krunslava Fehira koja s njegovim ocem nije u dobrim odnosima, a sa sinom i kćerkom živi sama od rata.

Podsjetimo, Josip Fehir je nedavno javnosti otkrio ime zaštićenog svjedoka, svoga sina te je time ugrozio njegovu sigurnost i istragu. To je učinio sazvavši konferenciju za tisak gdje je izjavio da mu je glavni državni odvjetnik Mladen Bajić oteo sina, čime je direktno otkrio sinov identitet. Zbog propusta u Kaznenom zakonu, Josip Fehir ne može biti kažnjen zbog otkrivanja imena zaštićenog svjedoka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara