makarska: gradsko vodstvo oštro osudilo napad na dogradonačelnikovu kuću

Gradsko vijeće i Poglavarstvo grada Makarske popodne su na zajedničkoj izvanrednoj sjednici oštro osudili noćašnju eksploziju za sada još nepoznate naprave u dvorištu kuće dogradonačelnika Siniše Srzića.

U eksploziji što se dogodila noćas 25 minuta nakon ponoći znatno je oštećen dogradonačelnikov automobil ´škoda octavia´ i popucalo osam prozorskih stakala na obiteljskoj kući.

Članovi Gradskog vijeća jednoglasno su poduprli prijedlog da Poglavarstvo nadoknadi dio štete dogradonačelniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
To je druga eksplozija pred kućom dogradonačelnika Srzića; 8. kolovoza također je bila bačena eksplozivna naprava, a počinitelj još nije poznat.

Eksplozija je napad na grad, Makarsko primorje i na Hrvatsku i za takav bezuman čin počinitelji trebaju biti što brže pronađeni i primjereno kažnjeni, kazano je na zajedničkoj sjednici.

Načelnik makarske policije Tonći Gojak obavijestio je članove Gradskog vijeća i Poglavarstva da je zbog istrage blokiran dio prometnica na makarskom području, od večeras su pojačane policijske snage u Makarskoj, a nakon temeljita očevida obavljaju se i dodatne radnje kako bi se što prije utvrdio počinitelj ili počinitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara