Makarska: Za novogodišnje blagdane otvorena tri hotela

ZA PREDSTOJEĆE novogodišnje blagdane na Makarskoj rivijeri poslovat će samo tri hotela koji će moći primiti svega oko 550 gostiju što je znatno manje nego prijašnjih godina.

Smještajni kapaciteti hotela Horizont u Baškoj Vodi, koji očekuje ugostiti oko 400 gostiju, još nisu popunjeni, kažu u službi prodaje, što inače dosadašnjih godina nije bio slučaj jer bi novogodišnji aranžmani bili zaključeni do polovice prosinca. Inače, cijena jednodnevnog aranžmana s novogodišnjom večerom u tom hotelu s pet zvjezdica je 750 kuna, a dvodnevni aranžman stoji 1400 kuna po osobi.

Mjesta za slavlje ima i u makarskom hotelu Biokovo koji nudi jednodnevni novogodišnji aranžman za 820, a dva dana stoje 1130 kuna po osobi. Interes gostiju, kažu na recepciji hotela, za novogodišnji boravak u Makarskoj, gdje posluje jedino hotel Biokovo, neuobičajeno je malen.

Hotel Milenij u Baškoj Vodi svoje je kapacitete za skorašnje božićno-novogodišnje blagdane u potpunosti popunio sa šezdesetak njemačkih turista.

Slavlje Nove godine na cijeloj rivijeri priređuje se još u tri restorana i disco clubu u Makarskoj.

Hotelske kuće u Brelima, Tučepima, Podgori, Igranima i Živogošču te Baškom Polju za Silvestarsku će večer biti zatvorene jer se otvaranje hotela za smo jedan ili dva dana hotelijerima ne isplati, a ove je godine interes za novogodišnje slavlje i tamo također vrlo mali, kažu u hotelima na makarskom primorju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara