Maloljetna braća brutalno mučila vršnjake

Tekst: I.Ka.
Foto:

U EDLINGTONU, na jugu Yorkshirea dvojica braće u dobi od 10 i 12 godina priznala su krivnju za mučenje, seksualno ponižavanje i pokušaj ubojstva dvojice dječaka od devet i 11 godina. Dječakova priznanja mogla bi im smanjiti kaznu.

Napad na dvojicu dječaka dogodio se u travnju kada su biciklima krenuli u ribolov, te su im tada nasilni dječaci prepriječili put zatraživši od njih mobitele, bicikle, novac i tenisice. Nakon što su ovi odbili to učiniti počeli su s iživljavanjem. Iživljavanje je trajalo puna dva sata i pritom su ih rezali nožem, gasili opuške po njima, mokrili, seksualno ponižavali, mlađem dječaku su čak zapalili uši i očne kapke, a starijem zavezali omču oko vrata i o glavu razbili odbačeni sudoper.

Nakon brutalnog mučenja devetogodišnji dječak je pronađen kako tetura ulicom. Žena koja ga je opazila rekla je kako je bio potpuno krvav, a kost lakta mu je virila kroz kožu. Starijeg dječaka policija je pronašla nakon sat i pol potrage kako leži u blatu pored potoka. Zbog teških ozljeda glave prebačen je helikopterom u bolnicu u Sheffieldu, izvještava The Times. Maloljetne napadače policija je pronašla u skrovištu nedaleko mjesta događaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara