Maloljetna Zagrepčanka silovana na Krku

17-GODIŠNJA Zagrepčanka prijavila je policiji silovanje. Tvrdi da ju je nepoznati muškarac u nedjelju u disko-klubu "Snooker" u Puntu prisilo da popije nekoliko tekila, te je potom silovao u WC-u.

Maloljetna djevojka je podnijela kaznenu prijavu krčkoj Policijskoj postaji  tvrdeći da ju je te noći brutalno silovao gost disko-kluba.

Novinarki Novog lista djevojka je ispričala da je te večeri s prijateljem iz Slovenije slavila sedamnaesti rođendan. Nepoznati muškarac navodno ju je povukao za ruku i posjeo za obližnji stol, dok je njen prijatelj čekao da dobije naručeno piće.

Muškarac, za kojeg se kasnio ispostavilo da je iz Županje te sezonski radi u Baškoj, potom je zatražio od konobara da mu donese dvije tekile, te joj je naredio da ispije čašu. Iako ne pije alkohol, kako je rekla, zbog straha ga je popila. Ubrzo je popila još nekoliko tekila te je potom u pijanom stanju otišla do prijatelja koji je još na terasi čekao u redu za piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka se s terase ponovo vratila u disko-klub, a nešto kasnije joj se pridružio i prijatelj. Nepoznati muškarac joj se ponovo približio i prigovorio zašto umjesto soka ne pije tekilu, koju je potom i naručio.

Prema pričanju maloljetne djevojke u jednom momentu nepoznata osoba joj je stavila sol na ruku, a netko ju je, ne zna tko, polizao. Budući da joj se to zgadilo otišla je oprati ruku u WC, gdje je osjetila da joj je netko prišao s leđa. Tvrdi da se počela gušiti i povraćati. Nepoznati muškarac joj je kazao da ne glumi te ju je silovao. Dvadesetak minuta prije zatvaranja disko-kluba djevojku je pronašao konobar, koji ju je odvezao kući. Konobar joj je ponudio da je odveze na policiju, no djevojka je odlučila da će prijavu napraviti slijedeći dan.

Vlasnik "Snookera" tvrdi da je djevojka cijelo vrijeme bila u društvu muškarca koji ju je silovao. Odbacio je mogućnost da su njegovi zaposlenici maloljetnici točili alkohol, već kaže su muškarci naručivali piće. Dodao je da se to može i provjeriti na snimci, jer kamere bilježe sve što se događa u lokalu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara