Mamić će zapovijediti igračima i službenicima Dinama da glasuju za Bandića

Mamić će zapovijediti igračima i službenicima Dinama da glasuju za Bandića

IAKO je prije samo tjedan dana, kad je gostovao u HTV-ovoj emisiji pet+, rekao da će paziti s kakvim će izjavama izlaziti u javnost, Zdravko Mamić ponovo je podigao prašinu.

Naime, u emisiji Nove TV Drugo lice rekao je kako će narediti svim igračima Dinama i njihovim roditeljima da na izborima moraju glasati za Bandića.

Na pitanje voditelja Vlahova zašto bi to moralo biti tako, Mamić je odgovorio "Ljubi ruku koja te hrani".
Bandić je, piše Jutarnji list, prema Dinamu bio široke ruke. U maksimirski stadion još 2002. godine odlučio je uložiti 255 milijuna iz zagrebačkog proračuna, a ove je godine najavio nova ulaganja u maksimirski stadion vrijedna oko 100 milijuna kuna.

Dok Milan Bandić nije želio komentirati Mamićevu "povijesnu" izjavu, zagrebačka oporba bila je rječita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je šef Gradske organozacije HSP-a Miroslav Rožič rekao kako je siguran da će za njega glasati Niko Kranjčar, te da vjeruje kako će građani Zagreba prepoznati na čemu se temelje odnosi Bandića i Mamića.

"U ovom slučaju ruka ruku mije. Mamić ništa ne radi besplatno i nadam se da će to Zagrepčani znati prepoznati. Mamićeva je zapovijed uzvrat za stadion, dozvola za Mamićeve twinse i poslovne prostore na Sjeveru maksimirskog stadiona koje će Dinamo od Grada dobiti na upravljanje, a u njih nije uložio ni kune." - komentirao je za Jutarnji list gradski zastupnik Hrvatskog bloka Tomislav Jelić.

Glasnogovornik HNS-a rekao je da ne razumije pojam "zapovijediti", ali ako Mamić nekome može zapovijedati neka to i učini.

Potpredsjednik Gradske skupštine HDZ-ovac Davorin Tepeš poručio je Mamiću da se bavi sportom, a glasnogovornik Vlade i HDZ-a Ratko Maček izjavio je kako je Mamićeva izjava potpuno neprimjerena jednom sportašu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara