Mamić: Ono što sam donirao Kolindi svaki dan poklonim hrvatskoj sirotinji

Mamić: Ono što sam donirao Kolindi svaki dan poklonim hrvatskoj sirotinji

Foto: FAH

ZDRAVKO MAMIĆ danas je na press konferenciji u zagrebačkom Sheratonu odbacio spekulacije o tome kako je on navodni naručilac atentata na Dinka Cvitana.

Mamić je iskoristio priliku i kako bi se osvrnuo na svoj odnos s Kolindom Grabar-Kitarović.

"Kolindu sam upoznao u Bruxellesu na jednoj večeri, u restoranu jednom na utakmici Belgija-Hrvatska. Tad smo Čičak i ja rekli njoj da će ona biti naša predsjednica, ona se nasmijala "Haha, nemojte pričati gluposti, drugi posao obavljam".

Gle čuda, kasnije se pojavila kao kandidat i postala predsjednica. Ja sam se sjetio tog razgovora i dva puta bio mali donator njezinih kampanja, iz simpatije. Pa ja to dnevno doniram siromasima diljem Hrvatske. Onda smo mi iz stožera napravili jednu proslavu za našu dušu, i ona je došla, otkud je ona mogla znati da je netko pod istragom? Ne interesiraju vas njezina djeca, što moraju gadosti čitati svaki dan i bljuvotine? Žao mi je te dame, da sam znao ne bih joj donirao ni ništa, jer joj ne želim zlo. Izmišlja se odnos nje i mene, to je dno dna. Mislim da je pozadina svega toga uspjeh Dinama, koji je spektakularan", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Predsjednice, čime vas to Mamić drži za muda?

Podsjetimo, Mamić je Kolindi organizirao rođendansku proslavu te donirao njezinu izbornu kampanju.

Zbog veze Kolinde i Mamića prije nekoliko mjeseci inicirana je i obavještajna afera. Bivši šef SOA-e Dragan Lozančić navodno je izgubio Kolindino povjerenje zato što nije obavijestio predsjednicu kako je u kontaktu s osobama koje su pod mjerama prisluškivanja i praćenja.

Radilo se, konkretno, o Zdravu Mamiću, koji je predmet par optužnica USKOK-a, a Kolinda je navodno kao "kolateralna žrtva" s gazdom Dinama i financijerom HDZ-a bila prisluškivana na rođendanskoj zabavi, koju joj je on priredio u svojoj vili u travnju 2015. godine. Vijest o Mamićevoj zabavi za Kolindu objavili su gotovo svi mediji te ista nikada nije opovrgnuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara