Mamić potvrdio reputaciju primitivca

IZVRŠNI dopredjednik Dinama, poznat po brojnim aferama, fizičkim obračunima s neistomišljenicima i bizarnim izjavama, ponovo je pokazao svoje "čari". Naime, prostački je ispsovao zamjenicu Općinskog državnog odvjetnika.državnog odvjetnika.

Kako piše Večernji list, Zdravko Mamić, nogometni menadžer, građevinski poduzetnik i Dinamov izvršni dppredsjednik dokazao je da ne nimalo ne poštuje pravosudna tijela.

Zbog izgreda u Gradskom poglavarstvu na trgu Stjepana Radića, kada je fizički napao Miljenka Mesića, HNS-ovog pročelnika Gradskog zavoda za planiranje i razvoj grada, u ponedjeljak je na ročištu zamjenici Općinskog državnog odvjetnika rekao: "Šta si nadrkana, u pičku materinu?!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljica je inzistirala na jednom dokumentu, a "Maminjo" ju je svojski "počastio." Mamiću se sudi zbog napada, a kako je krenulo mogao bi zaraditi i još koju prijavu.

Mamić se na ročištu branio šutnjom, kako mu je savjetovao odvjetnik, iako je dobacivao i upadao u riječ svjedoku Vidoju Bulumi, koji je uz gradonačelnicu Vlastu Pavić bio nazočan fizičkom obračunu u Gradskom poglavarstvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara