Manekenka Koršunova umrla od unutarnjih ozljeda zadobivenih prilikom pada

MANEKENSKI svijet potresla je vijest o smrti kazahstanske manekenke Ruslane Koršunove koja se  prije dva dana ubila skočivši iz svog apartmana na njujoršku prometnicu gdje su je još pregazila dva automobila.

Policija je odmah posumnjala na samoubojstvo, no bilo im je čudno što ljepotica nije ostavila oproštajnu poruku. Danas su američki mediji objavili kako SU uzrok smrti teške unutarnje ozljede zadobivene prilikom pada. Na njenom tijelu prilikom obdukcije nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na borbu, niti ikakvi drugi tragovi koji bi upućivali na sumnjivu smrt.

Njena prijateljica Kira Titeneva u razgovoru za britanske medije kazala je kako ne može vjerovati da bi se Ruslana ubila jer je toliko voljela život. Ruslanin dečko također ne može vjerovati što se dogodilo, te tvrdi kako je bila sretna.

Ruslana je mjesecima prije svoje smrti na raznim internet forumima pisala kako je izgubljena te da ne zna hoće li se ikad pronaći, ali u nekim trenucima pisala je za sebe da je kučka i vještica. U jednoj je poruci napisala i kako je njen san da leti.

H.A.
Foto: Fox News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara