Manolićev unuk Kolja na obavijesnom razgovoru u policiji

Manolićev unuk Kolja na obavijesnom razgovoru u policiji

UNUK Josipa Manolića, Ivan Kolja Gembačev javio se jutros u 8 sati u pratnji odvjetnika u II. policijsku postaju Črnomerec.

Kako nam je rekao operativni analitičar Policijske uprave zagrebačke Davor Tor, u tijeku je obavijesni razgovor nakon kojeg će policija odlučiti hoće li ga uhititi ili pustiti na slobodu. Policija ima rok od 24 sata za odluku o uhićenju, dodao je Tor za Index..

Inače, prema neslužbenim informacijama Ivan Gembačev Kolja glavni je osumnjičeni za izbijanje pucnjave u narodnjačkom klubu Ludnica u zagrebačkom naselju Vrapče. On je navodno prvi i pucao.

U srijedu su iz pritvora pušteni suvlasnik "Ludnice" Goran Obradović Pišta te Mladen Vračević, jedan od gostiju lokala. Oni su bili u pritvoru koji im je bio određen radi sprječavanja utjecaja na ostale sudionike incidenta.

Podsjetimo, u subotu 14. siječnja oko 4.15 ujutro unutar i ispred kluba došlo je do okršaja vatrenim oružjem u kojem je sudjelovalo više muškaraca, pripadnika dviju sukobljenih skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pucači su pucali iz najmanje tri različita vatrena oružja, a dva su muškarca teže ranjena. Riječ je o 54-godišnjem Hamdiji Kahriću i 37-godišnjem Borisu Čakiću.

A.H.

Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara