Maras: Bujancu, Tepešu i sličnima znat ćemo se oduprijeti, ako treba i na ulici

Maras: Bujancu, Tepešu i sličnima znat ćemo se oduprijeti, ako treba i na ulici

Foto: Hina

NAKON što je bivši premijer Milanović Oreškoviću dao rok od 24 sata da smijeni Crnoju ili će SDP pokrenuti proces njegovog opoziva, putem Facebooka obratio se i bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

On je napisao kako će SDP znati braniti temeljne vrijednosti na kojima Hrvatska počiva.

"Gospodin Orešković se mora konačno oglasiti i ministar Crnoja mora otići iz Vlade. Očekujemo da će se to desiti u naredna 24 sata ili će SDP pokrenuti njegov opoziv u Saboru.

Također mora se oglasiti u svezi jučerašnjeg skandaloznog marša u Zagrebu, koji su predvodili Bujanec i Tepeš te poruka koji su od tamo slali, pogotovo vrijeđanja gospođe Mirjane Rakić kojoj su uručili četničku šajkaču samo zato što su ona i njezine kolege radili svoj posao i provodili zakon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znati ćemo se tome oduprijeti, pa ukoliko treba i na ulici predvodeći sve one koji žele zaštiti slobodu, toleranciju, antifašizam i sve one druge pozitivne vrijednosti na kojima počiva naša zemlja.

Sloboda, solidarnost, pravda i prosperitet zauvijek. Za našu Hrvatsku. Živjela Hrvatska", napisao je Maras na Facebooku.

"Jučer se u Zagrebu dogodio jedan filofašistički marš. To neće proći u Zagrebu, ta gomila predvođena dvojicom filonacista. Prvi put u povijesti da jedan vladin dužnosnik dođe pred jedno neovisno vijeće i upadne uglednoj novinarki i poklanja joj četničke Kokarde. I na sve to vlast šuti. Orešković ne smije šutjeti, ako želi da ga zovemo premijer mora reagirati. Taj gospodin koji je u slobodno vrijeme potpredsjednik Sabora. A zapravo je obični huškač, također mora biti smijenjen. Gospodo, nemojte nas izazivati da izađemo na ulice", jučerašnji prosvjed komentirao je Milanović na jutrošnjoj konferenciji za novinare.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara