Marija Nemčić nova je Sutlićeva zamjenica

MARIJA NEMČIĆ, zamjenica ravnatelja HRT-a, nova je zamjenica vršitelja dužnosti glavnog ravnatelja spomenute javne televizije, priopćeno je danas iz HRT-a. Budući da je dosadašnjoj zamjenici, ravnateljici Hrvatskog radija Ivanki Lučev 31. ožujka istekao jednogodišnji mandat, Nemčić je zauzela njezino mjesto.

Ravnateljstvo HRT-a na današnjoj je sjednici također ovjerilo mandat Nikoli Bonačiću-Krešiću (voditelju Odsjeka reportažnih kola HTV-a), kao novoizabranom članu Ravnateljstva koji predstavlja HRT-ove zaposlenike. Predstavnik zaposlenika u Ravnateljstvu bira se na mandat od jedne godine, a dosadašnjem predstavniku zaposlenika Vladi Perišiću, iz Općih i zajedničkih poslova HRT-a, mandat je istekao 31. ožujka.

Za novog vršitelja dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a prije nešto više od tjedan dana izabran je, podsjećamo, Vanja Sutlić, i to nakon neuspjela odabira novog nasljednika Mirka Galića. Sutlić, inače dosadašnji pomoćnik ravnatelja HRT-a, kako je stajalo u obrazloženju prijedloga ravnateljstva, dugogodišnji je ugledni djelatnik HRT-a i dosadašnji pomoćnik ravnatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara