Marijan Ban: Spopalo me crnilo i probo sam se

MARIJAN BAN, pjevač koji se oporavlja od pokušaja samoubojstva, za dizanje ruke na sebe krivi iscrpljenost i neispavanost. Tvrdi kako nikakva obiteljska svađa tome nije prethodila.

"Ništa nisam planirao. Nekako me to crnilo spopalo u jednom djeliću sekunde i napravio sam to što sam napravio. No, već minutu kasnije shvatio sam što sam si učinio i potražio sam pomoć pa su me odvezli u bolnicu", kazao je za Jutarnji list Marijan Ban i dodao kako je bio sam u kuhinji. "Ni s kim se nisam svađao, a nisam bio ni pijan, samo jako zbunjen", istaknuo je pjevač.

"Iskreno, ne znam što mi je bilo. Kada sam to učinio, bio sam neispavan i iscrpljen, svakakve loše misli prolazile su mi tog jutra kroz glavu. U jednom trenutku došao sam u kuhinju i u djeliću sekunde vidio napola otvorenu ladicu iz koje je virio nož. Uzeo sam ga i probo se", priznaje Ban.

Tvrdi kako prije toga nije bio spavao nekih tridesetak sati, jer je u jedriličarskom klubu u Splitu kuhao za jedriličare koji su bili na povratku s regate. Sreća u nesreći je što ubodna rana nije ozlijedila nijedan vitalni organ, premda je bila duboka sedam centimetara.

Ban se čak i našalio na svoj račun, rekavši kako ga je vjerojatno spasio višak kilograma te kako tek sada uviđa da je debelo doista i lijepo. Vrijeme krati čitajući knjige i prateći nastup naše reprezentacije na Euru. U posjet su mu došli i članovi pratećeg benda Diktatori, uz članove njegove najuže obitelji i kumove.

B.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara