Marko Živković Njemice raskomadao katanom

MARKO ŽIVKOVIĆ, 22-godišnjak koji je počinio monstruozni zločin raskomadavši tijela dviju mladih djevojaka i bacivši ih uzduž ceste, priznao je njemačkim istražiteljima počinjenje zločina, no, ubojica ne pokazuje kajanje niti bilo kakve osjećaje žaljenja.

On je prošlog tjedna u stanu u Muenchenu ubio svoju djevojku Kristinu Meixner i njezinu prijateljicu Bilge T., obje 20-godišnjakinje, a njihova je raskomadana tijela bacio uzduž lokalne ceste u okolici Rosenheima. Tijela je prije toga zapakirao u vreće za smeće.

Ovaj grozan zločin ne silazi s naslovnica njemačkih novina, a monstrum je istražiteljima hladnokrvno ispričao detalje zločina. Novine pišu kako je Živković pokušao stvoriti sliku da je djevojke ubio u samoobrani.

Podsjetimo, ubojica i žrtva su posljednje dvije godine bili u vezi i zajedno su živjeli, dok su posljednja dva mjeseca bili u svađi.

Sumnja se da je zločin počinjen zbog toga što je mlada Nijemica željela prekinuti vezu s Markom i vratiti se bivšem dečku, 20-godišnjem Ibrahimu A.

Kako je ispričao istražiteljima, Kristine je usred svađe potrčala za nožem pokušavši ga ubosti, što je on izbjegao, te ju udario bocom po glavi, zatim joj je uzeo nož iz ruke i ubio je. Nakon toga je u kuhinju ušla njezina prijateljica koja je boravila u stanu, pa je i nju ubio nožem.

Mrtva tijela djevojaka je odnio u kupaonicu, nakon čega je mrtav-hladan otišao u dućan kupiti selotejp i vreće za smeće u koje ih je te večeri zapakirao i stavio u prtljažnik svog sportskog Mercedesa CL, piše njemački Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijela je odvezao u radionicu svog oca i samurajskim mačem ih raskomadao, kako bi ih ostavio na različitim mjestima. To je učino jer je mislio da tako neće biti uhvaćen.

12 vreća s komadima tijela pobacao je iz auta na odmorištima duž auto-ceste Muenchen - Salzburg, te se vratio kući kako bi uklonio tragove.

Monstruozan zločin otkriven je kada je prošloga petka slučajna prolaznica uz cestu između mjesta Ruhpoldinga i Siegsdorfa pronašla odbačenu vreću za smeće u kojoj je bila ljudska ruka.

Kad se policija zbog nestanaka djevojaka raspitivala kod njega, on je potpuno opušteno odgovorio da ne zna gdje je Kristina.

Kako doznaje Jutarnj list, Marko je nakon DNK analize postao glavni osumnjičenik, međutim policija više nije mogla do njega. Navodno je ubojica krenuo prema Hrvatskoj, međutim kod Ljubljane je odustao i na nagovor oca se vratio u Muenchen.

Policija je oca i sina zatekla na parkiralištu kod Rosenheima, a nakon neuspješnog bijega, izjavili su da su se upravo krenuli predati.

Kako kažu njemački istražitelji, ubojica je sam policiju odveo na mjesta na kojima je ostavio dijelove tijela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara