Martina Horvat nestala iz stana u Zagrebu, njen brat tvrdi da je policija od nje digla ruke

Martina Horvat nestala iz stana u Zagrebu, njen brat tvrdi da je policija od nje digla ruke

Tekst: I.Kri.
Foto: Facebook

MARTINI HORVAT gubi se svaki trag nakon što se u subotu, 13. ožujka spremila i krenula u noćni izlazak. Njen brat Boris je za Index rekao kako je nitko nije vidio nakon što je rekla prijateljici da ide van.

Martina je nestala iz svoga stana u Laništu. Posljednji su je vidjeli prijateljica Danijela P. i njen dečko Saša Leskovčanin. 28-godišnja Martina visoka je 185 centimetara i ima 52 kilograma. Nekada je radila kao model i nosila revije s poznatim hrvatskim manekenkama.

Netko je na mobitel nazvao u subotu u 4 sata ujutro

"U subotu je bila s kolegicom i bivšim, koji je možda i sadašnji dečko. Ne znam jesu li oni u prekidu. Kolegica, koja je bila u stanu, zadnja je bila s njom. Sestra se spremila i rekla prijateljici da ide van. To je bilo oko 19.30 sati", ispričao je za Index Boris Horvat. Njega je o nestanku u ponedjeljak obavijestio Saša koji je tvrdio kako se nisu svađali od petka navečer. Martinu je netko te noći nazvao oko 4 ujutro, a javio se Saša koji tvrdi kako je glas s druge strane linije pričao na ekavici i tražio nestalu djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boris je razočaran i policijom za koju tvrdi da je od njegove sestre "digla ruke". Zbog postupaka policije je i danas iz Vukovara došao u Zagreb. "Zadnja informacija koju sam danas dobio na policiji u Vukovaru od inspektora je bila ta da je ona viđena ovdje u Zagrebu u ponedjeljak i utorak, no to nije istina. Oni su ispitivali susjede koji su im rekli da su je vidjeli sa psom, mojim psom, koji je već četiri mjeseca sa mnom u Vukovaru", kazao je Boris te dodao kako mu je inspektor u Vukovaru rekao da mu nije dužan davati informacije.

Policija nije u htjela u njezinu stanu tražiti tragove

Danas je zagrebačkim policajcima dao popis imena i prezimena osoba koje su zadnjih dana bile s njezinom sestrom, a tvrdi kako plavci njih nisu ispitali. "Policija nije jučer htjela doći kod nje u stan zajedno s njezine dvije kolegice kako bi ga pretresli i možda našli neki naputak od kuda bi krenuli u istragu", kazao nam je Boris te razočaran rekao kako je to potpuna nezainteresiranost policije.

"Ne znam kako da se osjećam i što da mislim. Policija ništa ne poduzima. Oni su, najvjerojatnije, razgovarali sa susjedom koji je možda senilan, a neće mi reći tko je taj susjed", zaključio je razgovor Boris. Ako netko ima informacije o Martini, neka se javi u prvu policijsku postaju ili nazove 92.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara