Maskirani napadači drvenim palicama pretukli supružnike u njihovom stanu

TROJICA maskiranih muškaraca pretukla su sinoć drvenim palicama 43-godišnjaka i njegovu suprugu u njihovom stanu na području Trnja, a pretpostavlja se da su razlozi brutalnog napada dugovi pretučenog muškarca, izvijestila je danas policija.

Trojica maskiranih pokucali su sinoć u 21,40 sati na vrata stana u Ulici Marije Jurić Zagorke. Čim je 44-godišnja S. M. otvorila vrata napadnuta je, nakon čega je drvenim palicama pretučen i njezin 43-godišnji suprug A. M.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Napadači su potom pobjegli, a supružnici su prevezeni u Kliničku bolnicu "Merkur". Suprug je zadržan zbog napuknuća rebra i slomljene desne ruke, dok je supruga prošla s lakšim ozljedama ruke i glave.

U policiji kažu da je prema prvim informacijama do napada najvjerojatnije došlo zbog dugova koje oštećeni ima prema više osoba. On je, naime, tvrde u policiji, od ranije poznat po prijevarama u gospodarskom poslovanju. Navodno je često uzimao robu koju nije plaćao. Policiji je izjavio da mu je jedan od vjerovnika prijetio nekoliko dana prije napada, no on to nije prijavio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara