Masovna tučnjava na Braču: Maturalna večer slomljenih lubanja i zahodskih školjki

NIJE DOBRO prošla maturalna proslava učenika Klesarske škole na Braču. S teškim tjelesnim ozljedama i razbijenom lubanjom u splitskoj je bolnici završio 19-godišnji J. S. iz Otoka Dalmatinskog.

Namirit će svu štetu...

Kako se ispostavilo, ozljede je zadobio tijekom masovne tučnjave koja je izbila u subotu u klubu Blue Lagoon u Postirama, tijekom maturalne večeri.

Ozlijeđena su još tri učenika, policija pokušava otkriti što se dogodilo i tko je započeo tučnjavu. 

Nisu samo glave nastradale. Od vlasnika kluba Josipa Kanisa doznajemo da su razbijene i dvije zahodske školjke, a usto su odvaljena vrata, oštećena brava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazali su mi kako će namiriti svu štetu. Razbijene čaše ni ne računam, bile su iz stare garniture", kazao nam je Kanis. Pretpostavlja da je tučnjava izbila nakon što se učenici ponapijali.

Na maturalcu večer prije sve u redu

Ravnatelj škole Tonči Vlahović kaže da je bila u pitanju privatna zabava maturanata. "Večer prije smo imali maturalnu večer. Prosjedio sam do jutra kako bih pazio da ne dođe do ovakvih stvari. Trebali su više pripaziti da ne dođe do incidenta", kazao nam je ravnatelj Vlahović.

Tvrdi da je u Plavoj laguni bilo svega 15-ak učenika njegove škole. Sumnja da je tučnjavu inicirala grupa mladića koja je upala na večeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara