Masovna uhićenja u Dubrovniku zbog zapaljenog automobila inspektora

Tekst: I.M., I.Ć.
Foto: Admir Buljubašić (Cropix)

NOĆAS je oko 4 sata u ulici Đure Basaričeka u Dubrovniku izgorio osobni automobil marke Škoda, koji se nalazi u vlasništvu inspektora Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske Luke Delije, a koji je bio parkiran pred njegovom obiteljskom kućom. Uzrok izbijanja požara još se uvijek utvrđuje.

Zasad nije poznao je li inspektor Delija, koji je "stao na žulj" mnogima iz narko miljea, primao prijetnje i je li riječ o podmetnutom požaru, ali ovo ne bi bilo prvi put da je u Dubrovniku namjerno zapaljeno policijsko vozilo - prije dvije godine je potpaljen VW Golf prometnog policajca Denisa Pavele.

Jutros su u Dubrovniku počela i "masovna" uhićenja, odnosno privode se na informativne razgovore svi koji bi se eventualno mogli dovesti u vezu sa sinoćnjim događajem. Kako doznajemo navodno se među osobama koje su dovedene u Vila Palmu (središte dubrovačke policije) nalazi i supruga bivšeg dubrovačkog policajca osuđenog zbog dilanja Ana Bugarin.

Podsjetimo, supruga sada već bivšeg dubrovačkog policajca, 31-godišnjeg Miroslava Bugarina, koji je početkom ove godine uhićen zbog dilanja droge, tvrdi kako su ona i suprug pali "dok stvarni dileri i dalje rade u policiji". Bugarin je svoja saznanja podijelila s novinarima Dubrovačkog lista, no to isto odbila je ponoviti policiji.

"Odbila je dati policiji obavijesti i dokaze o svojim tvrdnjama koje je dala medijima, zbog čega se njezine izjave smatra neobjektivnima", odgovorila je tada u službenom priopćenju dubrovačka policija.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara