Matt Redman i Hillsong London na europskoj turneji dolaze i u Zagreb

NA EUROPSKOJ turneji, koja traje od 12. do 28. lipnja, Matt Redman i Hillsong London navratiti će i u Zagreb. Tako će svi ljubitelji dobre glazbe, nakon prošlogodišnjeg koncerta kojeg su u Velikoj Gorici održali David Reidy i Hillsong Sydney, ponovno doći na svoje.

Zagrebački koncert će se održati 19. lipnja u Paviljonu 7 na Zagrebačkom Velesajmu. Djeci do 12 godina ulaz je besplatan uz pratnju starije osobe, dok će ostali za ulaznice trebati izdvojiti po 75 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska turneja Matta Redmana i Hillsonga London započela je 12. lipnja u Njemačkoj, u Stuttgartu. Jučer su pjevali u njemačkom gradu Cologneu, dok večeras nastupaju u Berlinu. Sutra sele u Češku, u Vsetin.

17. lipnja nastupit će u slovačkom Prešovu, a dan kasnije u susjednoj nam Mađarskoj, u Budimpešti. U Zagrebu, kao što je već rečeno, nastupaju, 19. lipnja, a 20. lipnja čeka ih koncert u Rimu.

Nakon Italije, turneju nastavljaju u Švicarskoj, gdje će 27. lipnja održati koncert u Zurichu. Posljednja stanica na turneji je Nizozemska, odnosno Amsterdam, gdje će zasvirati 28. lipnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara