MEI: Stigli svi odgovori na upitnik Europske komisije

U MINISTARSTVO za europske integracije su stigli svi odgovori na Upitnik Europske komisije, kao dijela postupka za pripremu mišljenja o zahtjevu za članstvo RH u EU, priopćilo je u petak poslijepodne to Ministarstvo.

Od ukupno 135 zaduženja, koliko ih je bilo, u roku je izvršno 109 pojedinačnih zaduženja, a prije roka njih 26, koji su obavljeni u okviru Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva kulture, Ministarstva pravosuđa, uprave i lokalne samouprave, Ministarstva rada i socijalne skrbi i Ministarstva poljoprivrede i šumarstva.

Prema priopćenju Ministarstva za europske integracije, slijedi redaktura odgovora koju će izraditi Redakcijska skupina za odgovore RH na Upitnik Europske komisije, koja će biti zadužena za cjelovitu, sustavnu i stručnu ocjenu odgovora na Upitnik i njihovo međusobno sadržajno usuglašavanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redakcija odgovora na Upitnik odvijat će se od 25. kolovoza do 12. rujna 2003. godine, nakon čega će se 26. rujna Vladi Republike Hrvatske uputiti konačni prijedlog odgovora na Upitnik, zaključuje se u priopćenju.

(Hina) pp br

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara