Mesić čestitao Bushu na izbornoj pobjedi

Mesić čestitao Bushu na izbornoj pobjedi
PREDSJEDNIK Republike Stjepan Mesić čestitao je u četvrtak predsjedniku Sjedinjenih Država Georgeu W. Bushu pobjedu na predsjedničkim izborima izrazivši nadu u nastavak bilateralne suradnje u razumijevanju i partnerstvu.

"Uvjeren sam da ćemo naše bilateralne odnose i dalje razvijati u prijateljskom duhu. Smatram da demokracija u bilo kojem dijelu svijeta nikada ne može biti pogrešan izbor, te će Hrvatska ustrajati u jačanju tih vrijednosti među svim svojim građanima i prema našim susjedima. Na tom putu, razumijevanje i partnerstvo Vaše zemlje ostaju izrazito značajni, te želimo da se takav put nastavi", stoji u čestitci koju je prenio Ured predsjednika.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska svoju budućnost vidi u ujedinjenoj i snažnoj Europi i želi nepodijeljenu i snažnu Amerika koja će surađivati sa starim kontinentom jer je bez "suradnje i partnerstvu nemoguće rješavati regionalne i globalne izazove".

"U uvjerenju da će se u tom duhu razvijati odnosi između Amerike i Hrvatske, prenosim iskrene želje za uspješnim obavljanjem predsjedničkih dužnosti", završava hrvatski predsjednik.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara