MIHAJLOVIĆ OPOVRGAVA VEZU VLADE I ZEMUNSKOG KLANA

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Dušan Mihajlović opovrgao je u četvrtak bilo kakvu povezanost potpredsjednika srbijanske vlade Čedomira Jovanovića i skupine kriminalaca udružene u "Zemunski klan". L

Naime, pojedinci iz Demokratske stranke Srbije bivšeg jugoslavenskog predsjednika Vojislava Koštunice i Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja optužili su Jovanovića za prijateljevanje s pojedincima iz "Zemunskog klana".

"Jovanović nije bio prijatelj zemunskog klana već prva sljedeća meta. Akcijom policije spriječeni su planovi da se on ubije, a njegovo tijelo raskomada. Istraga se ne vodi da se vidi tko se s kim kupao i pio viski, već tko je sudjelovao u atentatu na Đinđića", izjavio je Mihajlović.

Tvrdnje DSS-a i SRS-a da je Jovanović posjećivao i pomogao izlazak iz zatvora jednog od prvoosumnjičenih za atentat na Đinđića, Dušana Spasojevića Šiptara, ubijenoga prije desetak dana u policijskoj akciji, demantirao je u četvrtak i ministar pravosuđa Vladan Batić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odredbe izvanrednog stanja odnose se na sve i tu nema nedodirljivih koji bi mogli ugroziti istragu. Neka gospoda političari kažu policiji što znaju, ili će biti pozvani da to kažu, a možda i zadržani da ne bi i dalje ometali istragu", kazao je Mihajlović Radio-televiziji Srbije.(Hina) ttag dj

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara