Milanović: Politiku ne možemo svesti na lutanje Hrvatskom, na paradu i pokazivanje

Milanović: Politiku ne možemo svesti na lutanje Hrvatskom, na paradu i pokazivanje

Foto: Davor Zunić / Cropix

"POLITIKU ne možemo svesti na lutanje Hrvatskom, na paradu i pokazivanje. To nije politika, politika je rad, katkada i samozatajan dosadni rad", kazao je to danas šef SDP-a Zoran Milanović u Kastvu očito misleći na šeficu HDZ-a Jadranku Kosor koja neumorno putuje po Hrvatskoj otvarajući sve što se otvoriti može.

Na tradicionalnom sajmu Bela Nedeja, najvećoj fešti mladog vina u Kastvu, okupili su se danas predstavnici Kukuriku koalicije, koja je prije dvije godine i osnovana u Kastvu.

"Kastav je za nas zato i važno mjesto. Ali Kastav nije izabran slučajno", kazao je Milanović dodajući kako je taj gradić važan zbog svoje povijesti, čitaonice, pismenosti i slogana "Složimo se", "koji je simbolično važan za koaliciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o programu Kukuriku koalicije kazao je kako je to otvoreni program u kojem dijalog s biračima traje stalno i koji predstavlja pravu demokraciju. "Ako želite imati fiktivnu demokraciju, lupite pečat i stvar je gotova", kazao je šef SDP-a koji je odbio komentirati izjave Jadranke Kosor od jučer o tome kako ju "neće pomesti crvena metla".

Kazao je i kako je na ovoj fešti svake godine i kako je namjerava posjećivati i dalje, ako im građani ukažu povjerenje, ali i da će se baviti ozbiljnim poslom.

HNS-ova Vesna Pusić kazala je u Kastvu kako kroz kampanju na kojoj predstavljaju svoj program sakupljaju sugestije i otvaraju prostor za komunikaciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara